„Neprestávajme veriť, že sa stane niečo úžasné!“

Príčinou obáv, nesplnených snov, obávaných zlých koncov –je nedostatok viery.
Tak veľmi neveríme dobru, šťastiu, láske, úspešnosti, dobrým koncom…a práve v tom je problém, keď nemáme vieru v dobro, tvoríme negativitou svoju budúcnosť a ani si neuvedomujeme, že výsledok bude zlý, alebo my sklamaní a pod.
Akoby šijeme na obrus nášho života ihlou s čiernou niťou našich myšlienok čierny vzor našich obáv a mylných presvedčení.
„Všetko zlé raz pominie“
Tak prosím navlečme si do ihiel svetelnú niť viery  🙂
Netrápme sa, nepochybujme!
Nikdy nie je neskoro!
„Nezáleží na tom, ako dlho kráčame zlým smerom, ale to, že sa vždy môžeme otočiť!“
Každý sen na ktorom človek tvrdo pracuje s vierou – sa stane skutočnosťou.
ZAČAŤ  🙂
KRÁČAŤ  🙂
VERIŤ  🙂
Húževnatá práca však neznamená násilie ani na sebe, ani na druhých, ale múdrosťou a vierou naplnené úsilie – mali by sme hľadať smer najmenšieho odporu tak, ako to robia steblá trávy, vetvy stromu; treba sa prispôsobovať, vyhýbať, jemne prenikať, pomaly čerpať živiny, posilňovať sa. Húževnato, trpezlivo nasledovať svoju „hviezdu“ – a každým dňom budeme k nej bližšie. A aj keď už bude na dosah – neprestaňme kráčať.
Keď sa vydávame na cestu, sme ešte plní obáv preto, že si ešte nedôverujeme, máme strach, ale vo chvíli, keď život potvrdí naše kroky, naše obavy vystrieda dôvera 🙂
Vtedy máme zo seba dostať to najlepšie a to po čom túžime sa môže uskutočniť. Neobávajme sa ani búrok času, dažďa prekážok, bleskov neprajnosti a kaluží posudzovania, závisti; – prosím kráčajme.
Všetko raz pominie a my sa dotkneme našich snov, hviezd, sĺnc 🙂
Nebuďme obeťami, staňme sa tvorcami!
Na to, aby sme svoj životný plán, sen zrealizovali, potrebujeme uvedomenú vieru.
Vieru vo vlastnú „mágiu“, vo vlastnú všemohúcnosť, silu, v dobro, prajnosť života, v cieľ.
Kráčajme teda krok po kroku čoraz istejšie a klaďme tehlu k tehle (našich snov, nech sú akékoľvek aj nemožné 🙂 ). Pevnejšie, trpezlivejšie, usilovne a hlavne s vierou, že dosiahneme cieľ. Tomu sa hovorí skutočnosť neviditeľných vecí.

„Neprestávajme veriť, že sa stane niečo úžasné.“
„Motivácia začína túžbou, keď niečo chceš, máš motív to získať.“
„Ovocím činnosti srdca a citov sú dobré a účinné predsavzatia a rozhodnutia vôle. Nezostávaj dlho pri citoch, ale usiluj sa ich pretvoriť na jasné a konkrétne rozhodnutia.“

Máme právo zažiť šťastné konce  🙂
Držím nám všetkým palce.
S láskou a úctou k životu,
Gaia

About the Author:

Related Posts

Sorry, the comment form is closed at this time.